Vrouw verplaatst kokosnoot met mentale kracht (video)

Telekinese is het verplaatsen van objecten met mentale kracht en zonder fysieke aanraking. Zoiets kunnen alleen illusionisten, toch? Niet dus! Kijk maar.
Dimensie van diepte

In de wereld waarin we leven, zijn we in ieder geval bekend met vijf dimensies, namelijk lengte, breedte, diepte, tijd en ruimte. Naast deze vijf zijn er volgens de verlichte guru Paramahamsa Nithyananda (Swamiji) nog zes andere dimensies. Sinds het aanbreken van 2017 hebben alle Nithyananda Gurukul leerlingen de dimensie van lengte en breedte overmeesterd. Daardoor kunnen ze de meest complexe, wiskundige vraagstukken in enkele seconden oplossen en afstanden exact berekenen. Ze geven zelfs antwoord op vragen over onderwerpen waar ze nog nooit van gehoord hebben.

Swamiji nodigt daarom alle skeptici en wetenschappers uit om wetenschappelijk onderzoek te verrichten in samenwerking met deze kinderen.

De meest recente inwijding die alle leerlingen en een aantal monniken hebben ontvangen, is in de dimensie van diepte. Hiermee ontwikkelen ze shakti’s zoals telekinese. Een inwijding kun je zien als een energieoverdracht (Deeksha) waarbij je als ontvanger een “download” aan informatie ontvangt. Hiermee kun je handelingen uitvoeren die je daarvoor niet kon doen.

Een analogie hiervan is een scène uit de film the Matrix, waarin Trinity vroeg of de Operator een programma in haar bewustzijn wilde installeren, zodat ze meteen wist hoe ze een helikopter kon besturen.

Sadhu’s in India staan hun hele leven bijvoorbeeld op één been of houden één arm in de lucht om uiteindelijk Siddhi’s (superkrachten) te manifesteren. Via deze Siddhi’s zou dan verlichting bereikt kunnen worden. Maar Siddhi’s zijn een afleiding op het pad naar verlichting, terwijl Shakti’s (superkrachten) dat niet zijn. Shakti’s dienen juist uitgeoefend te worden om verlichting te kunnen manifesteren.

Manifesteren wat je maar wilt

Na het ontvangen van de inwijding zijn de leerlingen en monniken meteen met hun nieuwe krachten gaan oefenen.

“Het enige wat ik echt deed, op het moment dat Sri Nithya Dhyanananda Maharaj me vertelde dat ik het met mijn ogen moest doen, was aan Swamiji denken”, vertelt Canadese monnik Ma Nithya Swarupapriyananda.

De methode is dus om een connectie te maken met het hele universum via de verlichte guru die toegang heeft tot alle bewustzijnsstaten en dimensies, zodat je volledige Oneness ervaart in jezelf. Als je die connectie kan maken, kun je via jouw inner space alles manifesteren wat je maar wilt.

In deze video laten Sri Nithya Dhyanananda Maharaj en Ma Swarupapriya allebei zien hoe ze kokosnoten uit elkaars handen kunnen laten vallen met mentale kracht.


Bronnen

– Paramahamsa Nithyananda, de Agama’s en de Veda’s.

Save

Save

Save

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *