Ontkalk je pijnappelklier (decalcify pineal gland)

De pijnappelklier is een hormoonklier in het centrum van de hersenen. Bij onderprikkeling van de lichtsensoren in de ogen begint de pijnappelklier serotonine om te zetten in melatonine, zodat we slaperig worden. Tevens gaat het dimethyltryptamine (DMT) produceren, waardoor onze perceptie van de realiteit verandert en we eventueel gaan dromen als we in slaap zijn gevallen. De pijnappelklier is dus verantwoordelijk voor ons bewustzijnsniveau.

De wetenschap heeft aangetoond dat deze klier ook een soort netvlies (retina) bevat met lichtsensoren en kristallijne structuren. Een kristal is een structuur waarbij de atomen in een perfect raster zitten, waardoor ze hun energie zeer efficiënt kunnen opslaan. Dit zou ook een belangrijke reden kunnen zijn waarom harde schijven van computers heel veel informatie zo ontzettend efficiënt kunnen opslaan en vrijgeven: ze bevatten namelijk kwartskristallen (onbewerkte edelsteen)!

Ontkalk je pijnappelklier (decalcify pineal gland)

Technisch gezien zou de pijnappelklier dus dezelfde capaciteit kunnen hebben als onze twee zichtbare ogen. Vandaar dat het ook bekend staat als het derde oog (Ajna chakra of het oog van Horus). Dit netvlies bevat calcietkristallen die hoogstwaarschijnlijk fluoride kunnen aantrekken [1] [2] [3], aangezien het fluoride-ion zeer reactief is, zeer sterk met calcium kan binden en dus calciumfluoride kan vormen.

Hoogstwaarschijnlijk zorgt fluoride voor verstoringen in de pijnappelklier, waardoor je een lager bewustzijnsniveau behoudt en je blokkeert in het manifesteren van shakti’s (geblinddoekt lezen, telepathie, telekinese, materialiseren, leviteren, etc.). Maar hoe zou je je pijnappelklier kunnen ontkalken?
De Britse psycholoog Ralph Smart en de Nederlandse ashramites Amritashraya en Devanatha delen in hun video’s een aantal manieren om de pijnappelklier te ontkalken, waaronder:

1 – Fluoride tandpasta vermijden

Niet voor niets lees je op etiketten dat kinderen niet meer dan de grootte van een erwt aan tandpasta mogen gebruiken! Fluoride is door The Lancet, een hoog aangeschreven medische magazine, officieel geclassificeerd als een neurotoxine [4]: het tast het zenuwstelsel aan en kan voor verschillende gezondheidsklachten zorgen. In sommige landen wordt fluoride zelfs aan het drinkwater toegevoegd, maar in Nederland gelukkig niet.

2 – Sattvisch/Vegetarisch of veganistisch voedingspatroon

Vlees, vis, ei en zuivel kunnen slijm- en zuurvormend werken, waardoor de zuurgraad omhoog kan gaan (pH daalt) in het lichaam en op de lange termijn een haard kan worden voor laaggradige ontstekingen en bijbehorende ziekten. Een plantaardig voedingspatroon kan de zuurresten en gifstoffen uit het lichaam helpen neutraliseren, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam sterk gestimuleerd wordt.

In de Vedische wetenschappen is bekend dat dierlijke voedingsmiddelen Muscle Memory kunnen overdragen aan de mensen die het opeten. Muscle memory is de (emotioneel geladen) energie die in het DNA opgeslagen zou worden, met name via de spieren. De laagfrequente energie van een dier dat veel stress heeft gehad en stijf stond van de angst tijdens het slachten, zou dan overgedragen kunnen worden en een negatief effect kunnen hebben op het bewustzijnsniveau. [5]

3 – Haritaki: een bijzonder kruid

Haritaki is een bijzonder kruid dat dagelijks gebruikt wordt door monniken in de aadheenam van de verlichte guru Paramahamsa Nithyananda Swamiji. Eigenlijk is het dé superfood voor yogi’s. In deze video vertellen Amritashraya en Devanatha meer over deze Ayurvedische superfood. Indien je medicijnen gebruikt of een aandoening hebt, is het verstandig om eerst met een arts te overleggen.

4 – Uien: ontgifting via meridiaanuiteinden in je voeten

In de Ayurveda hebben uien een sterk ontgiftende werking op het lichaam, wanneer het bijvoorbeeld onder de voeten geplaatst wordt. Onder de voeten komen alle meridiaanuiteinden (nadi’s) bijeen die zich over het hele lichaam verdelen en in contact staan met de pijnappelklier.

5 – Kurkuma via de huid

In Vedische beschavingen werd kurkuma voor het slapen gaan op de voorhoofd gesmeerd om gifstoffen uit onder andere het derde oog te onttrekken. Tot op de dag van vandaag gebruiken monniken in ashrams dit dagelijks om de manifestatie van shakti’s te vergemakkelijken. Kurkuma zou wellicht via de huid in de bloedbaan terecht kunnen komen en onder andere fluoride uit de pijnappelklier kunnen onttrekken.


Bronnen

[1] Luke J (2001), Fluoride deposition in the aged human pineal gland, Caries Res. 2001 Mar-Apr;35(2):125-8

[2] Baconnier et al. (2002), Calcite microcrystals in the pineal gland of the human brain: first physical and chemical studies, Bioelectromagnetics, Oct 2002; 23(7):488-95

[3] Kalisinska et al. (2014), Fluoride concentrations in the pineal gland, brain and bone of goosander (Mergus merganser) and its prey Odra River estuary in Poland, Environ Geochem Health, 2014 Dec;36(6):1063-77

[4] Dr. Phillipe Grandjean, Philip J Landrigan, MD (2014), Neurobehavioral effects of developmental toxicity, The Lancet Neurology, 15 february 2014, 13: 330-38

[5] Paramahamsa Nithyananda Swamiji

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *