Jongen breekt kokosnoot met mentale kracht (video)

Fluoride blijkt wellicht aangetrokken te worden door calcietkristallen in onze pijnappelklier in de hersenen [1] [2] [3], waardoor deze mogelijk disfunctioneel wordt. Dit orgaan, dat ook wel Ajna chakra of het derde oog genoemd wordt, zou op verschillende manieren ontkalkt kunnen worden, waardoor mensen weer in staat zijn om mentale kracht te ontwikkelen dat tienduizenden jaren geleden in Vedische beschavingen een alledaags fenomeen zou zijn. Echter, het is weer een normaal verschijnsel geworden, want het gebeurt nu in elk geval dagelijks in Bengaluru Aadheenam en langzaam ook daarbuiten.
Inner Awakening

Afgelopen februari vond het 21-daagse programma Inner Awakening (IA) plaats, waarbij 100% van de participanten ten minste 1 mentale kracht onwikkeld heeft door opening van het derde oog en Completion. De verlichte guru Paramahamsa Nithyananda Swamiji geeft de participanten een Power Darshan (initiatie) waardoor via activatie van de Kundalini-energie, yoga en Spiritual Alchemy Products de muscle memory en emotionele blokkades losgemaakt worden. Voor de Ajna chakra is de weg dan vrij gemaakt voor het manifesteren van shakti’s.

Waarom zou je?

Het manifesteren van een shakti houdt in dat je op dat moment in non-dualiteit verkeert met het universum. Een gevolg zou dan zijn dat je o.a. de dimensie van diepte kunt manipuleren, bijvoorbeeld in de vorm van telekinese of levitatie. Het zou drastische gevolgen hebben op je bewustzijn, aangezien je op dat moment en in fysieke aanwezigheid van een verlichte guru soms permanent Turiya zou kunnen ervaren.

De bewustzijnsstaten in het Aum/Om-symbool.

Quantumfysica en de Vedische wetenschap

Spiritual Alchemy Products zijn verschillende objecten gemaakt van o.a. edelmetalen en kruiden (waaronder kurkuma) die de capaciteit hebben om Swamiji’s energie van extreem hoge frequentie op atomair en subatomair niveau te kunnen vasthouden. Al deze producten worden handmatig geprepareerd door Swamiji volgens de authentieke receptuur van de eeuwenoude Agama’s en Veda’s. Hierdoor zou ons zenuwstelsel in staat zijn om de Power Darshan ook aan te kunnen en vast te houden. Een hele belangrijke reden dus waarom er zo veel vergulde objecten aanwezig zijn in een tempel waar mogelijk ooit een verlichte meester in geleefd heeft.

Zonder deze producten, het losmaken van de Muscle Memory met yoga, een sattvisch voedingspatroon en The Completion Process zouden wij niet in staat zijn om deze energie vast te houden. Dit is mogelijk een reden waarom je de hoge frequentie en heerlijke mentale staat weer kwijt raakt, zodra je terug komt van bijvoorbeeld een meditatieretraite.

Een gevolg van het kunnen manipuleren van de diepte dimensie is bijvoorbeeld het kunnen breken van kokosnoten. Zonder er in te snijden of wat dan ook.

Een IA graduate laat in dit Instagram filmpje zien hoe hij een sneetje weet te manifesteren in een kokosnoot via zijn derde oog met Kwamtumverstrengeling (Entanglement, Shaktipada).
Eigen ervaring

In Nederland heb ik vorige maand de 2-daagse workshop Be Your Own Boss bijgewoond van Paramahamsa Nithyananda, waar alle participanten een Kundalini-activatie en een initiatie gekregen hebben. Hierdoor kun je zelf ook een kokosnoot telekinetisch laten omvallen (een IA graduate had die meegenomen). Zoiets is op dat moment mogelijk door kwamtumverstrengeling met de mensen om je heen die dit al kunnen, namelijk de aanwezige IA graduates en Swamiji via Live 2-way video uitzending.

Albert Einstein en Nikola Tesla hadden ook al lang door dat energie geen grenzen kent en overal aanwezig is, waardoor op grote afstand het effect nog steeds zou kunnen plaatsvinden als die intentie er is.

Volgende maand vindt er weer een workshop plaats: Life Beyond Limits, waarbij elke participant tenminste 1 shakti zal manifesteren. In elk geval kun je IA graduates met een Trinetra Tilak tijdens zo’n workshop vragen of ze hun gemanifesteerde shakti’s voor je kunnen demonstreren. Niet op een afstandje, maar recht voor je neus. Regelmatig zijn er dit soort workshops te volgen in Nederland. Ik zou zeggen: probeer het eens uit. Laat maar weten als je gaat!


Bronnen

[1] Luke J (2001), Fluoride deposition in the aged human pineal gland, Caries Res. 2001 Mar-Apr;35(2):125-8

[2] Baconnier et al. (2002), Calcite microcrystals in the pineal gland of the human brain: first physical and chemical studies, Bioelectromagnetics, Oct 2002; 23(7):488-95

[3] Kalisinska et al. (2014), Fluoride concentrations in the pineal gland, brain and bone of goosander (Mergus merganser) and its prey Odra River estuary in Poland, Environ Geochem Health, 2014 Dec;36(6):1063-77

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *