Glimpses of Paramashivoham World Tour 2018

Zaterdag 24 november 2018 komen Mahayogini Nithya Mahayogananda en Ma Nithya Yogamaathananda naar Nederland om hun mentale krachten (shaktis) live te demonstreren! Ma Yogamaatha is een leerling van de Nithyananda Gurukul dat bekend staat om de viral YouTube videoGirl demonstrates cool super power (third eye)“.

Wat is dit?

Het derde oog (third eye, ajna chakra) is een intra-orgaan dat onder andere in de Vedische en Egyptische oudheid ook wel bekend staat als de pijnappelklier (oog van Horus). Wanneer de Kundalini energie volledig ontwaakt is en Ajna chakra goed functioneert, zou de mensheid dus in staat moeten zijn om de volledige hersencapaciteit te benutten.

De gemiddelde mens verbruikt slechts een fractie van de mogelijke hersenactiviteit. Tevens zou slechts 1% van ons DNA actief gebruikt worden om te kunnen leven. In de wetenschap staat het “junk” DNA bekend als de overige 99% waar we “helemaal niets” aan zouden hebben als mens en er verder niet naar gekeken zou worden op wetenschappelijk niveau. Met andere woorden: het grote merendeel van het DNA zou echt geen ene geen moer voor ons doen.

Paramahamsa Nithyananda vertelt in zijn Satsangs iets heel anders hierover!

Mogelijk hierdoor blijken bepaalde delen in de hersenen onvoldoende actief te zijn. Volgens eeuwenoude Vedische tradities stond het bekend dat een actieve Ajna chakra en Kundalini energie de capactiteiten als mens drastisch zouden vergroten. Zodanig, dat we zelfs in staat zouden moeten zijn om verschillende 25 verschillende bewustzijnsstaten te kunnen ervaren, mentale krachten te kunnen uitoefenen en hierdoor het leven moeten kunnen manifesteren zoals wij dat zelf zouden willen.

Glimpses of Paramashivoham World Tour 2018
Glimpses of Paramashivoham World Tour 2018

Bekijk en ervaar de derde oog met je eigen ogen

Mahayogini Nithya Mahayogananda, de Mahant van de Yogische Wetenschappen van Nithyananda Dhyanapeetam, zal aanstaande zaterdag 24 november 2018 van 09:30 tot 22:00 uur samen met Ma Yogamaatha enkele van de 400+ mentale krachten demonstreren in Rotterdam!

Kaartverkoop

Bekijk hier het Facebook evenement en deel op social media dat je interesse hebt of gaat 🙂 Deel, like & share! Kaartjes zijn te koop vanaf €15,- te krijgen via Eventbrite. De link naar Eventbrite zul je per-email ontvangen nadat je je aangemeld hebt.

See you there!

 

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *