Dit 18-jarige wonderkind geeft een Akashic Record reading

Ma Nithya Swarupapriyananda laat in deze video zien hoe de 18-jarige “saint” Sri Nithya Sundareshwarananda Maharaj uit India haar een live Akashic Record reading geeft, waarmee ze eigenlijk alles te weten kan komen wat ze maar wil.

Ma Nithya Swarupapriyananda is van oorsprong een Canadese die als Hindu Sannyasin (monnik) is ingewijd door de verlichte guru Paramahamsa Sri Nithyananda. In haar YouTube-kanaal vertelt zij van alles en nog wat over metafysica en het pad naar verlichting via The Completion Process. Al jaren volg ik haar met plezier op YouTube en heb ik veel van haar geleerd. Via de Nederlandse Ma Nithya Shivamayananda heb ik vorige week met Ma Swarupapriya aan de telefoon een praatje gemaakt. Ik kan je vertellen: oprechtheid en positieve vibes 🙂

2016-1jan-21st-nithyananda-diary_img_6941_bengaluru-aadheenam-evening-nithya-satsang-swamiji

Paramahamsa Sri Nithyananda. Copyright © Nithyananda Dhyanapeetam

Wat zijn de Akashic Records?

Ma Swarupapriya legt uit dat naast de vier symbolische elementen water, lucht, vuur en aarde er nog een vijfde element bestaat, namelijk Akasha. Dit is een Sanskrit woord voor ether. De symbolische betekenis van het ether is dat het de etherische dimensie omvat waarin alle energetische informatie opgeslagen zit die je maar kunt bedenken én niet eens kunt bevatten. Je kunt de Akashic Records vergelijken met een energetische bibliotheek of database waarin alle gebeurtenissen en mogelijkheden uit het verleden, het heden en de toekomst geregistreerd staan.

Hoe is dit allemaal mogelijk?
Alles is energie, volgens de Quantumfysica.

Het verleden, het heden en de toekomst vinden eigenlijk allemaal op hetzelfde moment plaats en vormen een oneindig spectrum van energetische frequenties. Het gros van de mensen heeft het bewustzijn nog niet zo ver ontwikkeld, waardoor wij nog steeds leven in tijd en ruimte. Daardoor ervaren wij het verleden, het heden en de toekomst op verschillende tijdstippen, wat een onderdeel is van de Maya Matrix en onze maatschappij. Zodra het menselijk bewustzijn de aardse dimensies van tijd en ruimte overtroffen heeft en het derde oog volledig geopend is, kan dit oneindige spectrum bereikt worden en informatie uit verkregen worden.

Wie is die 18-jarige?

Sri Nithya Sundareshwarananda Maharaj was ooit een scholier die zijn woede moeilijk onder controle kon houden. Sinds hij een Gurukul leerling is geworden bij Nithyananda University, is zijn leven 180 graden veranderd. Hij wordt nooit meer boos, leeft in vrede en heeft shakti’s ontwikkeld: hij kan onder andere geblindeerd boeken lezen, voorwerpen materialiseren, het weer beïnvloeden en de toekomst voorspellen. Dit doet hij met zijn zeer sterk ontwikkelde bewustzijn.

Zelf heb ik vier gratis Akashic Record readings mogen ontvangen van verschillende Nithyananda Gurukul kids. Deze kinderen zijn exceptioneel briljant 🙂 In deze video kun je een live reading bekijken in de video van Ma Swarupapriya.

PS: Dit artikel is niet gesponsord. Dit artikel is geheel vrijwillig en op eigen initiatief geschreven, zonder enkele tegenprestatie of verzoek om er over te schrijven.


Bronnen

– Paramahamsa Nithyananda, de Agama’s en de Veda’s.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *